Mijn naam is Antsje Abma

In mijn werk binnen mijn praktijk voor bewustzijn ben ik er voor de bewuste en sensitieve mens. Wanneer je meer in verbinding wilt staan met je voelen, intuïtie en energie. Voor jou wanneer je meer innerlijke vrijheid wil ervaren en daarmee vrijheid in het leven zelf gaat ervaren. 

Ik geloof dat we in een tijd leven waarin het belangrijk is dat we ons eigen essentie, ons eigen authentieke zelf herinneren en leven. De tijd van het oude verhaal blijven dragen en herhalen in de donkerte is voorbij. Het is het gevoel van vrijheid, liefde, plezier, eenvoud en vrede die we mogen volgen om tot de essentie in het leven te komen. 

 

En jij heb die beweging zelf te creëren, je eigen weg vrij te maken. 

Om ruimte te maken voor een leven met meer compassie en doelgerichtheid.

Een leven vanuit ziels- bewustzijn en daarmee persoonlijk en energetisch leiderschap te nemen over eigen bestaansrecht. 

Om vanuit hier in een nieuwe beweging je eigen pijn, ongemak en programmering te tot bewustzijn te brengen en te herschrijven.

In de aardse realiteit van het leven zelf, in relatie met jou omgeving. 

 

Ik werk en spreek in de taal van voelen en energie. Waarin ik met jou het onderbewuste tot bewustzijn breng doormiddel van een energetische afstemming zodat je zelf in staat bent je eigen essentie te gaan herkennen en voorleven.

Om vanuit eigen blauwdruk en daarmee in je eigen energie te leven zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Het is tijd voor nieuw leiderschap waar de vrouwelijke en mannelijke energie naast elkaar bestaan, vanuit voelen, van binnen naar buiten, in eigenaarschap, vanuit je eigen potentie. Het is tijd voor een nieuwe duurzame balans, waarin vertrouwen, het volgen van je gevoel, energie en intuïtie het kompas zijn in jou levensreis. 

In mijn 1:1 afstemmingen, mentorschap, vrouwencirkels, programma's en events gebruik ik naast mijn professionele ontwikkeling als hulpverlener, holistische kijk, ook mijn ontwikkelde helder zien en voelen samen met Human design doormiddel van afstemmingen op jou leven en zielsenergie. 

Je bent welkom om jezelf te ontmoeten in een nieuwe beweging. Waar je je eigen essentie en potentie mag herinneren en door een nieuwe richting te volgen kiest voor heel zijn. 

De grootste kracht is weten wie je ten diepste bent. 

Werk met mij

1:1 sessies & mentorschap

Bezield leven - Met het leven als spiegel stemmen we af op jou leven en zielsverlangen voor een bezield leven. 

Human design basis afstemming - je blauwdruk als energetisch kompas. 

Cirkels & Events

Vrouwencirkels

Human design & Adem (met Joan)

Dit is wat klanten hebben ervaren

Human design

Ik heb een HD reading bij Antsje gedaan. Dit was vrij nieuw voor mij en ik wist niet precies wat ik kon verwachten.

Het was een warm welkom, Antsje stelde me direct op mijn gemak in haar prachtige Yurt. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Zoveel herkenning in wat ze zei en mijn HD liet precies zien wat kloppend is met de fase in mijn leven waar ik nu in zit. Het werd helder voor mij waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop en hoe mijn energie voor mij werkt. Voor mij een bevestiging dat ik nu in transformatie zit en op de goede weg ben maar ook nog stappen te zetten heb. Ik mag nog meer in mijn licht /kracht gaan staan en mij gaan uitspreken. Alles in vertraging, mezelf de tijd gunnen en stap voor stap.
Daarnaast heeft Antsje bijzondere gaves en weet zij diep te raken. Antsje gaat prachtig, liefdevol te werk en ik zou haar zeer zeker aanraden!

-Zora

Human design & Energetische seizoenscirkels

De HD reading die ik bij Antsje heb ervaren bracht mij veel inzichten. Als projector ben ik mij bewust van de lange duur van inspanning dat dit niet voor mij werkt. Antsje legde mij uit, door de chart van HD hoe ik dit op een andere manier kan inzetten. Dit zorgt ervoor dat ik lichter en beter in mijn vel zit.
Ook de deelname aan de seizoencirkels geeft inzichten hoe je op een bepaalde manier in het leven staat en wat dit je brengt. Door in een veilige omgeving met gelijkgestemde vrouwen te delen, geeft het vertrouwen in je eigen kunnen.
Zet je conditionering en een bepaalde overtuiging die je hebt, opzij en neem eens deel aan 1 van de onderdelen die Antsje aanbiedt. Denk maar zo, elke weerstand is een behoefte. Welke behoefte verdiend het om onderzocht te worden.

-Annelies

Mentorschap

Zo fijn dat jij de afgelopen maanden met me mee bent gereisd, me hebt helpen inzien dat er geen oordeel op mezelf hoeft te zijn, dat ik niet allemaal dingen moet en dat ik lief voor mezelf mag zijn.

Dat ik het verdien om te ontvangen en te leunen en dat leven licht en vrolijk mag zijn. Ik heb me nog nooit zo vrolijk en gelukkig gevoeld dan tijdens mijn zwangerschap en door onze reis samen in jouw prachtige yurt. Op jouw fijne plek weet ik dat ik mezelf heb leren kennen en dat dit niet een tijdelijke 'State of mind' is maar iets waar ik altijd naar terug kan keren en op in kan checken.

Heerlijk vind ik je holistische aanpak, aards en met het hooft bewegend van en naar energie, ziel en weten. Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk alles heeft meer dan één kant en mag er zijn.

Principes als vrouwelijke energie en voorleven heb ik van je mogen leren, ik heb zin om deze in de toekomst verder te verkennen en uit te bouwen en eigen te maken. Het voelt alsof het me een completer mens maakt die met meer rust, energie, vrolijkheid, lichtheid en vertrouwen door het leven kan navigeren.

Immens bedankt!

-Manon

Afstemming

Een aantal weken terug had ik een eerste sessie bij Antsje in de Yurt.

Antsje voelt goed aan op wat voor manier ze van betekenis kan zijn. Ik liep al maanden vast op een bepaald vraagstuk. Mijn gevoel zei dat Antsje zou kunnen helpen enkele puzzelstukjes verder te komen. Wat gebeurde was een volledige openbaring na een opstelling in de veilige, warme, knusse zetting die Antsje creëert.

Hierdoor kwam een enorme verschuiving. 

Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen!

-Janna

Human design x adem

Een ochtend is natuurlijk lang niet genoeg om Human design te doorgronden. Maar het is precies genoeg om een tipje van de sluier op te lichten en te laten zien wat voor helder licht er onder vandaan schijnt.

Wat me het meest raakte was dat deze twee vrouwen (jullie) in de praktijk brachten/ ter plekke lieten zien wat Human design kan bereiken: je energie op elkaar afstemmen zodat die wordt versterkt. Antsje was op deze ochtend het vuur, de passie, het enthousiasme; terwijl ze aan het vertellen was vlogen we als luisteraars zo met haar mee de lucht in van oneindige mogelijkheden en nieuwe vergezichten. En toen was was daar Joan, die met haar kalmte en rust, vriendelijk doch duidelijk aan het touwtje van onze ballon trok en ons met een ademtest weer terugbracht op de aarde: welkom in het leven.
(Ik ken Joan haar werkwijze natuurlijk, maar zo naast elkaar leek het alsof jullie elkaar in je talenten versterkten, heel mooi!)

-Jolien

Afstemming

Ik heb vandaag een hele fijne reading bij Antsje gehad. Met haar zachte en oprechte energie en wijsheid weet ze haarfijn aan te stippen wat gezien en gehoord mag worden. Dankbaar ben ik voor de inzichten.

-Jessica

Wees welkom in de praktijk voor bewustzijn, wees welkom in de yurt hier op ons land. 

De yurt staat in Gorredijk. Centraal gelegen nabij Heerenveen en Drachten in het mooie Friesland. 

Agenda

2 juli start Projector tribe (vol)

12 juli vrouwencirkel 19.30-21.45 (7/7 vrij)

5 oktober Human design & Adem club yoga (boeken via clubyoga)

29 november - 1 december retraite met Joan Terschelling (boeken via metjoan.nl)


Wil je als eerst op de hoogte zijn van het aanbod en een portie inspiratie in je mail ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse inspiratiemail.