Ik werk samen met jou vanuit verschillende uitgangspunten die wat mij betreft eenheid brengen en daarmee flow, vrijheid en stevigheid in jou terugbrengen. 

 

De sessies bestaan uit coaching en energiewerk, waar ik werk vanuit jou eigen start in het leven, (familie)systeem en de aardse wetten van het cyclische leven. In de sessies staat jou zelfherstellend vermogen centraal, dit is wat ieder in zich heeft. Ik geef je alleen de vertaling, helderheid, gronding en richting.

Zodat jou reis naar binnen zacht, licht en vanuit heelheid verloopt. 

 

Doormiddel van gesprekken, visualisatie, ademwerk, energetische behandeling, rituelen, kaarten of opstellingen werken we van bewust naar het onderbewuste. Dat wat er nog niet zichtbaar is voor jou. Zodat er bewustzijn mag ontstaan. 

Ergens is het niet in woorden uit te drukken hoe sessie zich vormt. Het is een ervaring die je vooral voelt. Iedere sessie is uniek, afgestemd op jou in het moment, net zoals ieder mens ook eigen is. 

 

Wanneer je met mij werkt zul je vooral lichtheid en geaardheid ervaren. Vanuit het licht beweeg je naar de donkerte. Ik bied jou in het moment een veilige bedding. Ik wil je laten ervaren dat alles er al is, dat je de veiligheid en het vertrouwen in jezelf terug te vinden hebt wanneer dit er (nog) niet is. Vanuit deze ervaring bouw jij aan jou nieuwe leven, de nieuwe toekomst vanuit meer harmonie. Bewust van een nieuwe evenwicht tussen jou mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Leven vanuit voelen en dan denken.

Leven vanuit overvloed en vrijheid.

Leven vanuit vertrouwen en veiligheid.

Leven van zijn naar doen. 

 

 

Je zult ervaren dat wanneer jij meer in afstemming leeft met wie je werkelijk bent de wereld om je heen ook verandert. Want binnen is buiten en buiten is binnen. Dit geeft plezier, genot, en ruimte om te ont-wikkelen. 

 

Wat kun je verwachten?

De 1:1 sessies bestaan onder andere uit coaching waar ik met jou werk vanuit jou verhaal, van je geboorte tot familiesysteem. Je kunt denken aan werken met je innerlijk kind, je innerlijke moeder, vrouwenlijn en je plek in jou gezin van herkomst.

Daarbij werk ik met de aardse wetten van het cyclische leven, wat je terugvind in de seizoenen, de zon, de maan en in jou eigen cyclus.

Om met jou onderbewuste te werken maak ik gebruik van opstellingen, mediaties en visualisaties.

Omdat ik werk vanuit jou energieveld voel, zie of hoor ik helder wat er niet of wel is. Waardoor jou transformatie of proces zich soms in een stroomversnelling komt. 

 

Afhankelijk van je vraag, intentie of behoefte nodig ik je aanvullend uit op de tafel om ook op energetisch niveau in je lijf mee te kunnen.

Ik maak hierbij gebruik van Access Bars en/of intuïtief lichaamsgericht energiewerk.

 

We sluiten de sessie af met praktische tools om thuis verder te integreren. 

Na de sessie is er altijd ruimte om je vraag te stellen of te delen. 

 

Verdiepingssessie

Tijdens een 1:1 verdiepingssessie staat jou hulpvraag/intentie centraal en werken we met wat er zich op dat moment aandient. 

 

Transformatiesessie

Heb je het gevoel dat je midden of vooraf een transformatie periode zit? Wil je ondersteuning en helderheid en flinke stappen zetten? Dan ben je van harte welkom bij voor een dagdeel waarin we doormiddel van coaching, opstelling of visualisatie en nog een (ontspannen) energiehealing doen, in afronding op dit dagdeel maken we samen een concreet plan om thuis verder te integreren. Dit dagdeel is volledig verzorgd met thee met lekkers, ontzorgt, ontspannen en vol inzicht. Jij staat helemaal centraal, een waar cadeau. 

 

Traject

Een traject kun je ervaren als een reis langs verschillende thema's, van binnen naar buiten van buiten naar binnen. Ik reis met je mee in deze periode van transformatie. Voorafgaand het traject spreken we af voor een intentiegesprek, hierna ontvang je (wanneer je wenst) een uitgebreide vragenlijst) over je eigen geboorte, je leven nu, kindertijd en gezin van herkomst. Aanvullend aan elke sessie ontvang jij een werkboek met o.a. het thema cyclisch leven, patronen en. overtuigingen, innerlijk kind, en vrouwelijke energie. Mocht dit niet passend zijn dan ontvang je een afgestemde terugkoppeling op maat voor jou. 

 

 

Voel je de uitnodiging aan jezelf? Neem gerust contact op met jou vraag of maak meteen een afspraak voor een sessie naar keus. 

Na je bestelling te hebben ontvangen neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.