Werkwijze

Coaching voor bewust ouderschap 

Je hebt een hulpvraag. We hebben contact waarin er ruimte is om kennis te maken, je hulpvraag te verhelderen en vragen te stellen. Dit kan telefonisch of per mail. Een eerste contact is altijd vrijblijvend. Ik vind het vooral belangrijk dat jij je er goed bij voelt. Wil je eerst eens afspreken? Dit kan, hier vraag ik wel een vergoeding voor. 

Vanuit het eerste contact spreken we af voor een consult, Samen maken we een besluit welk traject je wilt gaan afnemen. Voel je je niet passend in een traject wat aangeboden wordt? Dan kun je kiezen voor een traject op maat en starten we eerst met een los consult van waaruit we verder kunnen onderzoeken wat er nodig is. 

Voorafgaand van het eerste consult ontvang je van mij een uitgebreide vragenlijst. Afhankelijk van jouw hulpvraag vul je deze in voor jezelf of voor/over je kind. Dit stemmen we samen af tijdens het kennismakingsmoment. 

Tijdens het traject of een los consult zullen we het geboorteverhaal in kaart brengen, welk verhaal schuilt er in jou of je kind? Je zult ervaren dat er puzzelstukjes op hun plek gaan vallen. Welke 'oude' besluiten leven er? Welke patronen herken jij en wanneer ervaar je dit? Bewustwording is de eerste stap naar verandering. 

Naar aanleiding van het geboorteverhaal ontvang jij een uitgebreid naslagwerk waarin je een terugblik, persoonlijk advies en handvatten mag ontvangen. Het verslag is waardevol om terug te lezen voor jou als ouder maar ook jullie omgeving. 

Vanuit de gegeven handvatten of het verslag kun je zelf aan de slag gaan, Doormiddel van 'zogenaamd' huiswerk. Neem ruimte voor het proces, voor jezelf en/of voor je kind. Jij mag ervaren en voelen wat voor jezelf en/of je kind werkt. 

Bij een vervolgtraject

Vanuit het consult maken we een vervolgafspraak, vanuit het eerste consult vloeit een advies vanuit welke thema's we gaan werken. Per keer stemmen we af wat nodig is en waar de behoefte ligt. 

Ik kan bij je op huisbezoek komen. Je bent welkom in mijn praktijk of we maken een wandeling.

Een aantal weken na ons laatste consult neem ik contact met je op voor een terugblik en voor de laatste vragen. Wanneer als dit wenselijk is kunnen we een vervolg afspraak maken. 

We sluiten af wanneer jij weer vol vertrouwen verder kunt. 

Ik bied een vast aanbod aan trajecten, hierop geld een voordeel in de totaalprijs. 

Losse consulten kunnen gerust geboekt worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.