Afstemming

Tijdens een afstemming staat het onderwerp/thema/vraag waar jij graag helderheid over wilt centraal. Een afstemming betekent dat Antsje jou ziet, hoort en met je meevoelt in de diepte, op alle lagen.

Op zowel op ziel als persoonlijk niveau(mechanisme, belemmerende overtuigingen, patronen e.d. ).

Waarna we verbinding en duiding brengen op stukken die voor jou minder zichtbaar zijn.

Door Antsje's heldere gaves om de energie/onderstroom waar te nemen is ze in staat snel helderheid te creëren, te zien en te vertalen waar het werkelijk over gaat. 

Antsje werkt op autonome wijze, waarin ze vertaalt en je uitnodigt het vooral zelf te gaan ervaren. 

 

Waar stroomt het?
Waar blokkeer je jezelf? 
Waar wil de energie naartoe?

Wat is er nodig? 

 

  • We creëren bewustzijn op de programmering (patronen, mechanismen en overtuigingen) en levensthema's welke op dit moment spelen. 
  • Samen stemmen we af op de taal en energie van je ziel, je gaat het zelf ervaren en voelen zodat je daarmee het ook kunt gaan herkennen in het leven zelf. 
  • Nadat we in de diepte helderheid hebben doen we waar nodig energetisch werk (denk aan een opstelling of visualisatie) om ruimte te maken in je systeem. 
  • Waarna we altijd tot een praktische uitkomst komen gericht op alle niveau's (fysiek, denken, voelen, spiritueel en actie) komen zodat je in het leven zelf kunt ervaren en integreren. Zo binnen, zo buiten.
  • Waarmee je een meer vervuld en in lijn kunt leven met wie jij werkelijk in essentie bent als persoon en vanuit je ziel. 

Deze sessies worden als transformerend en activerend ervaren. 

Voor een afstemming ben je welkom in de yurt in Gorredijk of ontmoeten we elkaar online via zoom. een afstemming duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur de kosten hiervoor zijn 139,- incl. btw. 

 

*Na aanmelding ontvang ik graag je volledige geboortegegevens om je Human design chart op te vragen. 

De grootste kracht is weten wie je ten diepste bent