Ik werk samen met jou vanuit verschillende uitgangspunten die wat mij betreft eenheid brengen en daarmee flow, vrijheid en stevigheid in jou terugbrengen.

 

Van oorsprong ben ik pedagogisch hulpverlener en werk ik methodisch en doelgericht, de aanvulling in het holistische werk kies ik wat voor jou past, zodat het voor jou aansluit bij jou verhaal en energie. In mijn ogen het beste van beide. In jaren van opleiding en verschillende trainingen en cursussen heb ik een rugzak aan werkvormen en kennis opgedaan. Daarbij heb ik mijn intuïtie sterk ontwikkeld waardoor ik veel in afstemming werk met vanuit jou energieveld. 

 

Doormiddel van gesprekken, meditatie en visualisatie, ademwerk, energetische lichaamsgerichte behandeling, rituelen, kaarten of opstellingen werken we van bewust naar het onderbewuste.

Dat wat er nog niet zichtbaar is voor jou. Zodat er bewustzijn mag ontstaan. 

Om met jou onderbewuste te werken maak ik gebruik van opstellingen, mediaties en visualisaties.

Omdat ik werk vanuit jou energieveld voel, zie of hoor ik helder wat er niet of wel is. Waardoor jou transformatie of proces snel tot de kern komt en zich  in een stroomversnelling kan bewegen. 

 

Vanuit dit bewustzijn werken we aan integratie in het leven zelf, hoe je dit deel van jou kunt toepassen in relatie, werk, opvoeding en zingeving. 

 

Dit brengt heelheid voor jou. Zodat je het leven kunt nemen zoals het was in het verleden, hoe het op dit moment is en wat er in de toekomst komt. 

We brengen alles met elkaar in verbinding, dat is in mijn ogen heling. 

 

De sessies en cirkels bestaan uit coaching en energiewerk, waar ik werk vanuit jou eigen start in het leven (pre en perinatale psychologie), de invloed van jou (familie)systeem waaronder innerlijk kind werk en de vrouwenlijn. 

Terugkomend zijn de aardse wetten van het cyclische leven, hoe de seizoenen terugkomen in jou menstruatie, en hoe dit invloed heeft op jou energie en innerlijk werk.

 

Omdat alles opgeslagen is in jou lichaam, alle blokkades en patronen werk ik ook met jou op lichaamsniveau, vanuit jou energieveld. 

Jij licht gekleed op de massagetafel en intuïtief raak ik jou aan of beweeg ik met jou energie mee. 

Dit brengt beweging, ontspanning en gronding in je lijf zodat het gehele proces in zijn heelheid doorwerkt. 

In de sessies staat jou zelfherstellend vermogen centraal, dit is wat ieder in zich heeft. Ik geef je alleen een veilige bedding, een vertaling, helderheid, gronding en richting.

 

Zodat jou reis naar binnen zacht, licht en vanuit heelheid verloopt. 

 

Ergens is het niet in woorden uit te drukken hoe sessie zich vormt. Het is een ervaring die je vooral voelt. Iedere sessie is uniek, afgestemd op jou in het moment, net zoals ieder mens ook eigen is. 

 

Wanneer je met mij werkt zul je vooral lichtheid en geaardheid ervaren. Vanuit het licht beweeg je naar de donkerte. Ik bied jou in het moment een veilige bedding. Ik wil je laten ervaren dat alles er al is, dat je de veiligheid en het vertrouwen in jezelf terug te vinden hebt wanneer dit er (nog) niet is. Vanuit deze ervaring bouw jij aan jou nieuwe leven, de nieuwe toekomst vanuit meer harmonie. Bewust van een nieuwe evenwicht tussen jou mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Leven vanuit voelen en dan denken.

Leven vanuit overvloed en vrijheid.

Leven vanuit vertrouwen en veiligheid.

Leven van zijn naar doen. 

 

Je zult ervaren dat wanneer jij meer in afstemming leeft met wie je werkelijk bent de wereld om je heen ook verandert. Want binnen is buiten en buiten is binnen. Dit geeft vanuit zelfbewust zijn plezier, genot, en ruimte om te ont-wikkelen. 

Wil jij meer lezen over mijn werkwijze en uitgangspunten? Je leest meer in mijn blogs. 

Wil jij weten hoe andere vrouwen dit hebben ervaren en wat het hen heeft gebracht? 

Hoe werk je met mij samen? 

Je bent welkom in mijn yurt in Gorredijk, een heerlijke ruimte midden in de wijdse natuur om te zakken met haar zachte en open energie. 

Je kiest zelf op welke wijze je met mij wil werken, daarbij kun je kiezen uit een 1:1 traject of sessie waarbij we samen jou dieptes en overtuigingen gaan blootleggen om vanuit jou vrouwelijke essentie tevoorschijn te komen. 

Of je sluit aan bij één van de cirkels zoals vrouwencirkel of andere events welke ik samen met een van mijn soul sisters of alleen voor jou organiseer. 

Volgend jaar (2023) start er ook een jaarreis in een groep in samenwerking met Joan Hoekstra, daarover volgt later mee. 

 

KVK:75711834

BTW ID: NL001458614B42

info@antsjeabma.nl