Reviews

Deel ook jou ervaring, om anderen te inspireren. 

Human design reading

Ik heb een HD reading bij Antsje gedaan. Dit was vrij nieuw voor mij en ik wist niet precies wat ik kon verwachten.

Het was een warm welkom, Antsje stelde me direct op mijn gemak in haar prachtige Yurt. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Zoveel herkenning in wat ze zei en mijn HD liet precies zien wat kloppend is met de fase in mijn leven waar ik nu in zit. Het werd helder voor mij waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop en hoe mijn energie voor mij werkt. Voor mij een bevestiging dat ik nu in transformatie zit en op de goede weg ben maar ook nog stappen te zetten heb. Ik mag nog meer in mijn licht /kracht gaan staan en mij gaan uitspreken. Alles in vertraging, mezelf de tijd gunnen en stap voor stap.
Daarnaast heeft Antsje bijzondere gaves en weet zij diep te raken. Antsje gaat prachtig, liefdevol te werk en ik zou haar zeer zeker aanraden!

Human design & seizoenscirkels

De HD reading die ik bij Antsje heb ervaren bracht mij veel inzichten. Als projector ben ik mij bewust van de lange duur van inspanning dat dit niet voor mij werkt. Antsje legde mij uit, door de chart van HD hoe ik dit op een andere manier kan inzetten. Dit zorgt ervoor dat ik lichter en beter in mijn vel zit.
Ook de deelname aan de seizoencirkels geeft inzichten hoe je op een bepaalde manier in het leven staat en wat dit je brengt. Door in een veilige omgeving met gelijkgestemde vrouwen te delen, geeft het vertrouwen in je eigen kunnen.
Zet je conditionering en een bepaalde overtuiging die je hebt, opzij en neem eens deel aan 1 van de onderdelen die Antsje aanbiedt. Denk maar zo, elke weerstand is een behoefte. Welke behoefte verdiend het om onderzocht te worden.

Human design 

In juni een human design sessie gevolgd bij Antsje. Een heerlijke rustgevende plek midden in de natuur bij haar thuis. Human design het was als thuis komen bij mijzelf. Veel ‘oja’ momentjes en herkenning. Bevestiging, altijd fijn 😉 vertrouwen op mijzelf dat ik op het goede pad ben. Herkenning dat mijn energie het beste werkt bij vertraging, achterover leunen. Hoe fijn is dat! Maar toch ook zo moeilijk soms… zeker een aanrader om meer over jezelf te ontdekken. Een mooi design✨!


Human design & adem event

Lieve Antsje en Joan,

 

Wat hebben we zaterdag en prachtige ochtend gehad. Ik voor het fijn om heerlijk te ont-moeten en fijn om andere vrouwen te ontmoeten.

De HD sessie vond ik super fijn, hele herkenbare punten gehoord. Maar ook richting gekregen om nog beter naar mijn eigen energie te luisteren. 

Ik vond het ook erg interessant en leerzaam om te luisteren naar de andere vrouwen hun sessies. Dit leert mij dat het bij een ander soms heel anders werkt. Interessant.

 

Het is fijn om te merken dat hetgeen ik onbewust doe, heel goed past bij mijn design.

De adem sessie was voor mij een feestje, vrijheid en blijdschap die ik in mijzelf koester.

Echt een heerlijke ochtend voor mezelf met nieuwe stukjes om verder mee te bouwen.

 

Dank en oant snel

Ypie


Human design & adem event

Een ochtend is natuurlijk lang niet genoeg om Human design te doorgronden. Maar het is precies genoeg om een tipje van de sluier op te lichten en te laten zien wat voor helder licht er onder vandaan schijnt.

Wat me het meest raakte was dat deze twee vrouwen (jullie) in de praktijk brachten/ ter plekke lieten zien wat Human design kan bereiken: je energie op elkaar afstemmen zodat die wordt versterkt. Antsje was op deze ochtend het vuur, de passie, het enthousiasme; terwijl ze aan het vertellen was vlogen we als luisteraars zo met haar mee de lucht in van oneindige mogelijkheden en nieuwe vergezichten. En toen was was daar Joan, die met haar kalmte en rust, vriendelijk doch duidelijk aan het touwtje van onze ballon trok en ons met een ademtest weer terugbracht op de aarde: welkom in het leven.
(Ik ken Joan haar werkwijze natuurlijk, maar zo naast elkaar leek het alsof jullie elkaar in je talenten versterkten, heel mooi!)
Zonder het letterlijk te benoemen leerde ik van ze(jullie):
Laat je inspireren vanuit alle dimensies die je leuk vindt en neem die inspiratie dan mee in je lichaam; integreer het daar, waarna je het hier (vanuit je aardse lichaam) kunt omzetten in concrete acties, zodat jijzelf en/of anderen er hier op aarde van kunnen genieten.
En vooral ook: laten we dat samen doen. Laten we luisteren naar elkaar als een inademing en ons eigen verhaal/inzicht vertellen als een uitademing... laten we zo samen ademhalen, onze energie uitwisselen en doorgeven en rond laten gaan; zodat er een wervelende regenboog van visies ontstaat die we kunnen omzetten in acties en zo samen mee schilderen aan het stralende tableau vivant die deze wereld zou kunnen zijn.


1:1 Human design 

Een ontzettend warm welkom van Antsje.

In een hele mooie 1 op 1 sessie in de yurt.

Waar ik ontzettend veel inzichten en ojaaaaa's heb gekregen!

Ik mag gaan voelen en veel zachter naar mezelf kijken...

Een heel mooi cadeau om jezelf te geven als je wil weten wat er in jezelf leeft, en wat er gezien mag worden.

Dank je wol Antsje

 

Ik heb gister de sessie terug geluisterd maar er vallen nog steeds kwartjes.

Vond het gewoon echt heel bijzonder.

En ik merk al dat ik weer wat verschil (voel);-)in bepaalde dingen.


1:1 TRAJECT

Zo fijn dat jij de afgelopen maanden met me mee bent gereisd, me hebt helpen inzien dat er geen oordeel op mezelf hoeft te zijn, dat ik niet allemaal dingen moet en dat ik lief voor mezelf mag zijn.

Dat ik het verdien om te ontvangen en te leunen en dat leven licht en vrolijk mag zijn. Ik heb me nog nooit zo vrolijk en gelukkig gevoeld dan tijdens mijn zwangerschap en door onze reis samen in jouw prachtige yurt. Op jouw fijne plek weet ik dat ik mezelf heb leren kennen en dat dit niet een tijdelijke 'State of mind' is maar iets waar ik altijd naar terug kan keren en op in kan checken.

 

 

Heerlijk vind ik je holistische aanpak, aards en met het hooft bewegend van en naar energie, ziel en weten. Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk alles heeft meer dan één kant en mag er zijn.

 

Principes als vrouwelijke energie en voorleven heb ik van je mogen leren, ik heb zin om deze in de toekomst verder te verkennen en uit te bouwen en eigen te maken. Het voelt alsof het me een completer mens maakt die met meer rust, energie, vrolijkheid, lichtheid en vertrouwen door het leven kan navigeren.

 

Ik hoop in de toekomst vaker bij jouw cirkels aan te sluiten wanneer het thema me roept of het moment van naar binnen keren weer even geholpen moet worden. En ook zeker zorg ik er voor dat andere mooie vrouwen weten van jou werk want iedere vrouw verdient het haar eigen reis te maken en ik geloof oprecht dat jij een hele fijne partner bent om daarin mee te lopen.

 

Immens bedankt!


1:1 TRAJECT

Het feit dat ik de kracht zie, voel en benoem in het samenzijn met deze vrouwen heb ik te danken aan mijn prachtige reis met jou. Ook de band met mijn moeder is zo geëvalueerd naar een nieuw level waarin we beiden nog meer bij elkaar kunnen leunen en steunen dankzij de reis die ik mocht maken bij jou.

 

Mijn moeder zijn heeft bewust mogen ontwaken en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Het was een hobbelige rit maar het heeft nu al zo veel moois gebracht over hoe ik in het leven mag staan en hoe ik kijk en omga met de mensen om mij heen. Nieuw respect voor alle moeders! En voor cyclisch leven.  Ik heb in mij alle wijsheid al, en dankzij jou kan ik daar naar luisteren. 

 

Die kaart dat er iets zou gebeuren over 8 maanden? Dat ik mezelf echt gun dat het gewoon even is en mag ontstaan. Geen actie maar genieten van en in ieder moment. Geen mannelijke energie doelen maar verzachting en zijn. 

 

De eerste maanden waren voor mij heel zwaar en donker maar het licht barst er nu uit, ik heb er zin in en zie er naar uit. Ons meisje is echt die rustige vrolijke energie die ik bij haar voelde tijdens de zwangerschap en zo fijn dat ik iedere dag bij haar mag zijn.


1:1 TRAJECT

Ik ben je mega dankbaar voor de laatste sessie, dit heeft echt gezorgd voor een doorbraak. 

Er was een mogelijkheid om er uit te stappen. Uit het patroon wat ik ineens herkende na onze laatste sessie. Omdat ik aannam dat de overtuiging die ik op dat moment had, iets ouds was en niet perse van toepassing op de huidige situatie. Dat het zelfs niet eens mijn overtuiging hoefde te zijn. 

Hierdoor lukte het me om om te buigen en te blijven.  Ik had een uitweg! Holy moly!

Ik hoop dat ik dit mag vasthouden, mag oefenen. 

1:1 HUMAN DESIGN 

Hey Antsje

Ik had even tijd nodig om alles te laten bezinken. Want ik vond de HD sessie bijzonder maar ook confronterend. Het universum laat mij, sinds ik bij jou ben geweest, nog meer zien dat het echt tijd is om het anders te doen. Ik mag mezelf zoveel meer gunnen: liefde, tijd, ruimte, rust.. 

 

Waarvan ik dacht dat ik al op de goede weg was mag hier dus nog veel meer ruimte voor gemaakt worden. Door de inzichten die ik van HD heb gekregen vallen er puzzelstukjes op haar plek en voel ik dat hier nog zoveel meer uit kan halen. 

 

Dank voor die prachtige ochtend op jouw magische plek. 


1:1 TRAJECT

Ik wil je nogmaals bedanken. De gesprekken met jou hebben mij zoveel opgeleverd. Ik kijk op een hele andere manier naar de eerste twee jaar van mijn moederschap, de gebeurtenissen rondom de zwangerschap, geboorte en het gedrag van M.  Waardoor ik nu met onze tweede kindje erbij zoveel relaxter ben en alles accepteer zoals het is. Er is een rust over mee heen en dat voelt zo fijn. 

 

1:1 TRAJECT

Tijdens mijn zwangerschap was de yurt een plek waar ik helemaal mocht voelen en kon zijn. Antsje heeft mij heel fijn begeleid tijdens de zwangerschap en het proces waar ik doorheen ging. Op een hele rustige warme manier gaat Antsje te werk, dit door afgestemd te zijn op mijn energie. Dit heb ik als zo fijn ervaren.

In de kraamweek had ik het zwaar, na een pittige bevalling. 

Antsje kwam bij mij thuis langs, echt dankbaar dat ze bij mij kwam in deze lastige periode.


1:1 TRAJECT

Mijn zwangerschap en de periode na de geboorte vond ik mentaal zwaar. Na twee jaar hoorde ik via via over Antsje.  In  december 2021 had ik mijn eerste consult. De plek was warm en veilig en zorgde ervoor dat ik mijn verhaal meer kwijt kon dan ooit tevoren. Antsje luisterde, had geen oordeel en dat was precies wat ik nodig had. Ze had mijn zoontje nog nooit ontmoet, maar toch wist ze snel wat hij en ik nodig hadden. 

Antsje zette mij aan het denken en ik begon bepaalde situaties vanaf een andere kant te bekijken. 

Dingen vielen op hun plek. Ik leerde om te accepteren en daardoor ook gedachten los te laten. Na een aantal sessies voelde ik rust in mezelf en deze rust voelde mijn zoontje ook. 

Wat is er sindsdien veel veranderd. We genieten!


1:1 Energysessie

Een aantal weken terug had ik een eerste sessie bij Antsje in de Yurt.

Totaal anders dan ik mij had verwacht en precies dat wat ik nodig had.

Antsje voelt goed aan op wat voor manier ze van betekenis kan zijn. Ik liep al maanden vast op een bepaald vraagstuk. Mijn gevoel zei dat Antsje zou kunnen helpen enkele puzzelstukjes verder te komen. Wat gebeurde was een volledige openbaring na een opstelling in de veilige, warme, knusse zetting die Antsje creëert.

Hierdoor kwam een enorme verschuiving.

Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen!

 

Ik wil Antsje bedanken voor deze bijzondere ervaring!

Een ervaring die nog steeds doorwerkt op verschillende lagen in mijzelf en ook in mijn familiesysteem. - J.


1:1 traject

Mijn zwangerschap maakt veel (ouds) los, dit geeft spanning en onrust.

Wat fijn dat ik een veilige warme plek heb om naar toe te gaan om te delen, tot inzicht te komen en te helen.

Ik wil mijn zwangerschap en bevalling graag bewust beleven samen met mijn partner, alle vertrouwen dat we dat bij Antsje gaan ervaren.

Het is heel fijn om even met en bij jou te zakken. Het geeft me rust en vertrouwen.

Wat fijn om af en toe thuis jou meditatie te doen, dan blijft ik ook meer bewust invoelen.

Ik ervaar vertrouwen en rust na de sessies.


1:1 traject

Tijdens de energetische sessie vroeg Antsje mij, gebeurt er iets bij jou hart of dat bij mij? Ik realiseerde me dat ik op dat moment een ontzettende dankbaarheid voelde naar Antsje. Dat wanneer ik bij haar ben ze er helemaal voor mij is, dat ik mag leunen en kan zakken. Onderweg naar de yurt weet ik al dat wat ik nodig heb op me wacht, dat Antsje voelt waar ik behoefte aan heb. Dus was het de boodschap in energie in dankbaarheid voor ons beide. 

Dankjewel dat je mij wil begeleiden op deze reis naar mezelf en het moederschap. 


Vrouwencirkel

Wat was het fijn om aan te sluiten in de cirkel op deze mooie plek in de mooie yurt.

De hele setting voelt warm en veilig.

Het is zo waardevol om te delen, met elkaar te zijn en elkaar te inspireren.

De meditatie/visualisatie van Antsje nam me helemaal mee op reis waar ik uitkwam bij een diep verlangen. Wat fijn om hier over te mogen delen in de groep.

Antsje sluit zo mooi aan, brengt met haar kennis en het aansluiten op de persoon de energie in beweging waardoor ik vol inspiratie weer uitkijk naar de volgende keer!