Workshop Gedrag en Geboortepatronen 

Wil je graag meer inzichten in het gedrag van je kind? Of wil jij bewust worden van je eigen patronen en kwaliteiten? Wil je ontdekken hoe ons gedrag ontstaat en waarom gedrag altijd logisch is? Dan mag je deze mooie workshop Gedrag en Geboortepatronen echt niet missen!

 

Met de workshop Gedrag en Geboortepatronen ontdek je hoe de blauwdruk van jezelf en/of van je kind(eren) eruitziet. Als je bewust wordt van wat er tijdens jouw geboorteverhaal heeft gespeeld en wat nu nog steeds invloed heeft, kun je dit namelijk gaan loslaten. En heeft dit daarmee ook een positief effect op het gedrag van jezelf en/of je kind.

Tijdens de workshop gaan we dieper in op de acht fases die van invloed zijn op het gedrag dat nu nog zichtbaar is. Je ontdekt veelvoorkomende geboortepatronen en maakt kennis met een aantal kwaliteiten die passen bij deze patronen. Deze komen samen in de geboorteboom van jezelf of je kind.

 

Inzichtgevende thema’s

Thema’s die we behandelen zijn onder andere:

  • De acht fases van hechting (hersenontwikkeling, de invloed van het systeem, je plek innemen)
  • Wat zijn geboortepatronen?
  • De invloed en fases van een geboorte
  • Veelvoorkomende situaties en invloeden op gedrag
  • In je kracht staan vanuit je geboorteverhaal
  • Jouw geboorteboom
  • Zelfacceptatie
  • Jouw intentie of wens: waar ben je nu bewust van en wil je loslaten?

Tijdens deze workshop brengen we geen hele geboorte in kaart, dit vergt namelijk meer verdieping, tijd en persoonlijke aandacht. Maar er is wel alle ruimte voor vragen en om onderling te delen en te brainstormen.

Voorbereiding

Om de workshop zoveel mogelijk op maat te kunnen maken, vragen we ik je om voorafgaand aan de workshop een vragenlijst in te vullen.

Op die manier kunnen we jouw situatie en thema’s zo goed mogelijk meenemen en je zoveel mogelijk waarde meegeven.

 

Workshop op maat? 

Wil jij een workshop op maat binnen je bedrijf of instelling? Dat kan! 

Ik ben ook te boeken als spreker!

Neem gerust contact om samen de mogelijkheden door te nemen.