Element 

Jij bent op zoek naar een kort traject waar je aan de slag kunt met een bepaald thema, gevoel of verlangen. 

Dan is Element voor jou. In Element ontvang je verdieping, een veilige bedding, inzicht, richting en bewustzijn. 

 

Tijdens element richten we op de reis naar binnen, gaan we op zoek naar jouw doorbraak. Waarna je zelf aan de slag kunt met je transformatieperiode of verdere ont-wikkeling. 

 

In 3 maanden met 3 sessies ontvang je verdieping, gidsing, inzicht. Een reis waar we de diepere laag raken, de onderbewuste laag naar het bewustzijn brengen.

"Een element is een onderscheidende bouwsteen waaruit elk soort materie is opgebouwd

 

De vijf elementen van de seizoenen

 

In je element zijn" 

Element 

Samen reizen we naar je oorsprong, hoe je bent gevormd. Dit brengen we elke keer terug naar je verlangen, je vraag of het thema waarmee we werken. We halen letterlijk die elementen eruit die in verbinding staan met elkaar. Zodat je zelf de verbinding ervaart en de mogelijkheid hebt om zelf aan de slag te gaan met heling en bewustzijn. 

 

Het donker en het licht, we brengen bewustzijn op je schaduwzijde. We zetten het in het licht, brengen het naar bewustzijn. Wat belemmert je? Wat is je overlevingsmechanistme of copingsstrategie? Je diepste angst? Je leert het herkennen maar vooral dragen, hoe ga je ermee om, in zachtheid en liefde? Oftwel vanuit het licht. 

 

De essentie Wat zijn je waarden, intuïtieve gaves, je medicijn? Wat is je kracht in dit leven? Hoe voed je jezelf? Maar vooral hoe zet je dit in, in het leven zelf. We maken het samen concreet om je vraag, je wens, je verlangen te vullen. 

 

We werken intuïtief, dit betekend dat hierboven een richtlijn is en we vooral ingaan op wat voor jou nodig is. Dit is altijd in afstemming met elkaar. 

Wat kun je verwachten?

 • Je persoonlijke human design  chart, elke sessie houden we je chart bij de hand om je te laten ervaren hoe je energie werkt. Opstellingen vanuit het familiesysteem of andere vormen, dit is wat zich intuïtief vormt in het moment.
 • Diverse werk en gespreksvormen tijdens de sessie. Bijvoorbeeld opstellingen, kaartleggingen e.d. 
 • Elke sessie ontvang je automatisch een Energy reading, ik werk in afstemming met jou (ziels)energie. 
 • Handvaten voor helingwerk in de thema's die we raken.
 • Je ontvangt persoonlijke integratie tools voor in het dagelijks leven. Want uiteindelijk ben jij het die het werk te doen heeft. Met deze integratie ontvang je support en een zachte landing in de periode van transformatie. 
 • Meditatie en energy-healing pakket (online) voor gronding en het afstemmen, opruimen en vullen van je eigen energie(veld). 

Element is voor jou wanneer:

 • Meer bewustzijn wil op het onderbewuste/de onderlaag wat jou beweegt. 
 • Het tijd is om diepe angst, woede of onmacht los te laten en eigenaarschap te gaan nemen. 
 • Je op dit moment in overleving zit en graag wilt (voor)leven op een bepaald gebied, thema of verlangen.
 • Je rondloopt met een onrustig gevoel en je weet dat je er iets mee moet om verder te gaan. 
 • Je een andere koers wilt varen het zelf wel kunt dragen, maar nog niet weet hoe. 
 • Je meer bewustzijn wil in een periode, voor, tijdens of na een zwangerschap (in welke vorm dan ook), na een burn-out, scheiding of periode van rouw. 
 • Je  een duurzame verandering wilt in je leven. 
 • Je jezelf kunt dragen maar op allerlei lagen iets voorbij ziet komen maar de vinger er niet op kunt leggen (bijvoorbeeld in je gezin oid). 
 • Meer in afstemming wilt leven in het nu. 
 • Helderheid wil ontvangen op je essentie, je gaves en je levenslessen. 
 • Begeleiding in het aangaan van heling, trauma en overlevingsmechanistmes/patronen. 

Een ervaring

Antsje voelt goed aan op wat voor manier ze van betekenis kan zijn. Ik liep al maanden vast op een bepaald vraagstuk. Mijn gevoel zei dat Antsje zou kunnen helpen enkele puzzelstukjes verder te komen. Wat gebeurde was een volledige openbaring na een opstelling in de veilige, warme, knusse zetting die Antsje creëert.

Hierdoor kwam een enorme verschuiving.

Er is letterlijk een last van mijn schouders gevallen!

 

Ik wil Antsje bedanken voor deze bijzondere ervaring!

Een ervaring die nog steeds doorwerkt op verschillende lagen in mijzelf en ook in mijn familiesysteem.

Wat ontvang je?

 

 • 3 sessies van ongeveer 1,5 uur
 • Persoonlijk contact tussentijds
 • Online via zoom of in de yurt (Gorredijk)
 • Je eigen human design chart incl. toelichting
 • Diverse werkvormen tijdens de sessies
 • Praktische tips voor thuis voor integratie
 • Meditatie en energy-healing pakket (bonus)

Welke thema's werken we mee?

e oorsprong

Je eigen geboorte

Innerlijk kind

Vrouwenlijn

Voorouderlijke lijn

Gezin van herkomst

 

Essentie

Zielsenergie

Levenslessen

Levensbestemming

Incarnatië

Intuïtie

Je medicijn

Schaduw en lichtzijde

Human design

Gene key's. 

 

Het leven

Relaties

Zingeving

Voeding

Voelen

Kinderen 

Spiegelen

Dualiteit en eenheidsbewustzijn

Balans

Mannelijke en vrouwelijke energie

Cyclisch leven

 

 

Algemene werkwijze

 

De oorsprong - We staan allemaal in verbinding met ons familie van herkomst, we zijn onlosmakend aan elkaar verbonden en hebben onze eigen plek in te nemen. Stel je maar voor dat je in verbinding staat met 7 generaties achter je. Wat draag je dan met je mee? Welke thema's en verhalen spelen er in je familiegeschiedenis? 

Ook de werkelijke oorsprong, jouw periode van zwangerschap, geboorte en kindertijd heeft een grote impact op jou blauwdruk en reist mee in je celgeheugen. Door dit aan het licht te brengen ontstaat er helderheid en ruimte om te herstellen. 

Het cyclisch leven - Alles in de natuur heeft een eigen ritme en balans. Wij mensen zijn natuur, al ervaren we die verbinding niet altijd meer. Door opnieuw te verbinden met de cycli ervaar je meer verbinding met je eigen natuur, je eigen ritme en balans en je eigen intuïtie.

Het cyclische leven nodigt je uit een nieuwe balans aan te nemen en je vrouwelijke energie, je vrouwelijk leiderschap meer ruimte te geven. 

Human design - HD is een relatief nieuw holistisch systeem waarin spirituele en wetenschappelijke stromingen samenkomen. (Westerse Astrologie, I'Ching, Chacrakleer, kwantummechanica, genetica, biochemie en Astronomie.) Het laat je eigen unieke blauwdruk zien, vastgesteld door je persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum , -tijd en -plaats.) door samen door je chart te reizen, geef je jezelf de kans te zien wie je diep van binnen bent vanuit je eigen essentie. Jou chart is als het ware een routemap welke je een kijkje geeft in hoe jouw persoonlijke energie werkt en hoe de uitwisseling is met je omgeving. Het geeft inzicht in je levensthema's, hoe je beslissingen neemt, je kwaliteiten en valkuilen. Human design helpt om bewust te worden van conditioneringen (gedrag, overtuigingen en belemmerende patronen). Met dit inzicht kun je je vrij maken en meer in verbinding leven met je eigen unieke energie. 

Energetische afstemming - De energetische afstemming geeft inzicht over je eigen energie en je levensweg. In een reading stem ik af op jou energieveld, oftewel je aura en je chakra's  (in een human design reading jou centra's.) en zielsenergie.  In een reading schijnt licht op jouw leven in dit moment, het geeft inzicht in je eigen energie, relaties,  innerlijke patronen en overtuigingen maar ook je ware kracht en wijsheid.Ik ervaar stroming en blokkades, dit vertaal ik naar in heldere woorden naar het leven zelf waarop jij verder kunt. 

Wat is de investering?

De investering voor dit 3 maanden traject is €495,-

Waar en wanneer?

Je bent welkom hier in de yurt, een hele fijne plek midden in de natuur. 

Ook is het mogelijk om het traject online te volgen via zoom. 

 

De sessies worden na aanschaf van het traject persoonlijk ingepland. 

Mijn mogelijkheden zijn:

Dinsdagochtend, woensdag en donderdag de gehele dag.