Vanaf juli 2020 biedt ik Access Bars sessies aan binnen mijn praktijk. Een heerlijk ontspannen behandeling om eens helemaal tot rust te komen en een soort ‘reset’ te ervaren en weer innerlijke rust te voelen.

 

Wat is Access Bars®

Access Bars® is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken. Je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, meer ontspannen, met vrijheid en vertrouwen. 

 

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars® Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

 

Je geeft je lichaam weer de ruimte om zijn/haar zelfhelende vermogen zijn werk te laten doen.

 

Praktisch

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op  je rug ligt. Een behandeling varieert in tijd van 60 tot 80 minuten. Je mag de behandeling in stilte ontvangen, je mag ook spreken. Vooraf de sessie mag je dit kenbaar maken. 

 

Wil je  doormiddel van Access Bars® een verandering in je leven? Dan is het raadzaam om ongeveer drie behandelingen te plannen met steeds 3 á 4 weken ertussen.

Boek je een traject van 3 behandelingen? Dan ontvang je 15 % korting op de laatste behandeling.